algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

La Federació de Veïns afirma que Cort aprofita la seva precarietat econòmica

Rosa Bueno acusa l'Ajuntament d'imposar els seus missatges en les festes de barriada

«L'Ajuntament de Palma és conscient de la nostra precarietat econòmica», assevera la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Rosa Bueno. Per augmentar aquesta denúncia, recorda que el Consistori per donar subvencions a les entitats ciutadanes per fer les festes de barri els posen com a condició que «s'hi posi la salutació del batle, una portada determinada i una certa publicitat».

Tot plegat, afirma que això respon a una voluntat de «control de totes les iniciatives lúdiques i festives que sempre havien protagonitzat les associacions de veïns», en definitiva, a crear la «uniformització» del conjunt d'entitats.

Com exemples destacats assenyala la «capitalització de l'Ajuntament en festivitats com el diumenge de l'Àngel o la Nit de Sant Joan».
Bueno acusa la corporació d'aprofitar-se de la precarietat econòmica de les associacions per «imposar» la inclusió dels seus missatges en els programes festius. De tota manera, de les 43 entitats incloses en la Federació, sis «es rebel·laren» a rebre els ajuts en aquestes condicions i feren els programes per compte propi. La portaveu veïnal lamenta la desarticulació que, considera, ha duit a terme Cort des de 1993 en tota l'estuctura de serveis que havia construït la Federació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.