muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Indignació al barri de Bons Aires per la instal·lació de les canonades del gas

També asseguren estar farts de tant de temps d'obres

Els veïns del barri de Bons Aires estan indignats de veure els carrers fets una calamitat, a causa de les múltiples obres que s'estan fent a la zona.

La instal·lació del gas nou fa que les façanes dels edificis comptin amb elements que des d'un punt de vista estètic, «són horrorosos», descriu l'expresident de l'associació Jaume Mulet, referint-se a les canonades per a la conducció del gas. Actualment, el tram afectat correspon al carrer de Guillem Massot i al carrer de Ramon Muntaner. La plaça de Santa Pagesa i Blanquerna ja ha acabat, doncs segons assegura el president de l'Associació de veïns, Artur Carbonell, les obres van començar fa dos anys.

A aquestes s'afegeixen la instal·lació d'una infraestructura per a la televisió per cable i les de l'enllumenat públic, per a el que Cort ha destinat més de 47 milions. Carbonell afirmà que «tret de centres esportius, culturals, escoles o centres de salut, obres n'hi ha moltes». Les queixes per la reparació de voravies són també notables, ja que contínuament aixequen les rajoles. Els veïns reclamen una intevenció de l'autoritat municipal i preveuen fer denúncies públiques davant l'Administració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.