algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un llamp causa l'explosió d'un depòsit de propà en una casa de Capdepera

No hi va haver ferits, però foren evacuats els residents propers

Un llamp provocà ahir horabaixa l'explosió d'un depòsit de gas propà que estava instal·lat en un xalet de la Font de sa Cala, a Capdepera. En el sinistre no hi va haver ferits però per mesures de precaució és decidí evacuar els residents fins a un quilòmetre al voltant del lloc de l'incendi.

Poc abans de les tres de l'horabaixa i a causa de les intenses pluges que queien a la zona, un llamp impactà contra el depòsit de propà. Aquest provocà una deflagració i les flames començaren a fer-se més grans.

En poc temps es mobilitzaren els cossos de seguretat i la Policia Local de Capdepera, la Guàrdia Civil, els Bombers de Mallorca i Protecció Civil es traslladaren al xalet. Mentre que es traslladaven els veïns a una zona segura, els bombers s'encarregaren d'evitar que el foc arribàs a un depòsit pròxim i provocàs una altra explosió que hauria causat una tragèdia.

Mitjançant escuma i aigua es refredà el tanc i devers les vuit del vespre la situació ja s'havia controlat, encara que varen quedar de guàrdia efectius dels Bombers per si es produïa cap novetat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.