algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Detingut un home a Palma per abusar d'una menor, filla de la seva companya

La víctima, de 10 anys, explicà a la mare que l'acusat l'obligà a fer-li una fel·lació

Un home de 45 anys que respon a la identitat de Pedro D.C. ha estat detingut a Palma pel Cos Nacional de Policia sota l'acusació d'haver agredit sexualment la filla de deu anys de la seva companya sentimental.

El fet va tenir lloc a final d'estiu, quan la mare de la menor es trobava convalescent en un hospital de Palma. La nina va quedar en el seu domicili amb l'única companyia de l'ara detingut. Ja a la nit, l'home i la nina varen anar a dormir en els seus corresponents llits. Poc després Pedro C.C. va instar la menor perquè es ficàs amb ell en el llit i no es trobàs «tota sola», petició a la qual va accedir.

Segons s'explica en la denúncia, l'acusat va despullar la criatura i va començar a tocar-la. Llavors va besar-la fins arribar als genitals i realitzà contactes bucals durant una estona. Finalment, va obligar la nina a fer-li una fel·lació.

La mare tornà a la casa dies més tard i notà un comportament estrany de la seva filla. La menor refusava mantenir conversacions amb el company sentimental de la seva progenitora i la seva actitud era molt esquiva amb l'altra gent. La dona sospità alguna cosa i va aconseguir que la menor relatàs els detalls de la suposada agressió.

El Cos Nacional de Policia va rebre la denúncia i els agents del Grume (Grup de Menors) varen investigar el cas. Dia 13, Pedro D.C. fou arrestat pels efectius policíacs. L'home s'ha negat a declarar, però segons ha pogut saber el grup que du l'assumpte, l'acusat ha reconegut els fets en el passat quan va ser interrogat per un familiar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.