algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Comença el soterrament del tren al parc de les Estacions

92930

Les obres ja han començat.

J.Torres.

Els Serveis Ferroviaris de Mallorca ja han començat les obres de semisoterrament de les vies del tren que permetran la construcció del futur Parc de les Estacions. Segons va especificar el gerent de SFM, Joaquin Campuzano, aquestes obres no formen estrictament part del nou parc de la plaça Espanya, però sí que són imprescindibles per a la futura i imminent creació del nou espai lúdic que es farà.

Aquestes obres són de la competència de l'SFM i consisteixen bàsicament a preparar i a condicionar els carrils del carrer Eusebi Estada a través d'unes trinxeres que implicaran que el tren s'endinsi en el parc a més d'un metre de profunditat.

Així s'aconseguirà un equilibri entre l'estètica de la nova construcció i la presència d'aquest transport públic.
La trinxera que construeix l'SFM no tindrà el mateix traçat que l'actual via, ja que poc després de travessar el pont del tren es desviarà a la dreta en direcció a l'actual Hostal Términus, lloc destinat a ser la futura estació.

Així quedarà molt més espai lliure en el centre del parc per a zona d'esbarjo dels visitants, mentre que el tren restarà a un costat i, a la vegada, integrat dins el paisatge verd de la nova obra.

En realitat, l'objectiu de l'SFM és fer una doble trinxera paral·lela amb una andana just devora el Términus en el termini de pocs mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.