algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

La Universitat proposa la construcció de dos edificis en els solars del ParcBIT

La idea és ampliar el concepte d'aquest espai al de campus universitari tecnològic

La Universitat de les Illes Balears (UIB) va acordar en Junta de Govern una proposta que s'adreçarà al consell d'administració de l'empresa Desenvolupament ParcBIT SA, consistent en la construcció de dos edificis en el futur espai tecnològic de Son Espanyol, limítrof al campus universitari. Aquests edificis albergarien el Servei cientificotecnològic de la UIB i un Institut Universitari d'Humanitats i Ciències Socials. D'aquesta manera, la UIB fa una nova passa d'acostament al projecte de Richard Rogers.

Així ho va informar el rector de la UIB, Llorenç Huguet, qui va explicar que, en cas que la proposta fos acceptada, el projecte s'hauria de tirar endavant mitjançant un conveni entre les dues parts. En qualsevol cas, el finançament de la construcció dels edificis estaria a càrrec de Desenvolupament ParcBIT SA, ja que la Universitat no té pressupost per fer-ho.

La idea de la UIB és que aquests dos centres acadèmics es poguessin construir en els solars més propers, gairebé veïns, del campus universitari, perquè d'aquesta manera seria com una ampliació del concepte del ParcBIT, que també podria considerar-se com un campus universitari tecnològic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.