nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Número 69, la línia eròtica del «Llum d'Oli»

La revista local celebra els vint anys de vida amb una publicació de contingut coent

L'Agrupació Cultural de Porreres que edita la revista local Llum d'Oli ha volgut sortir de la seva línia seriosa i cultural per introduir un dels temes més enginyosos del moment: la línia eròtica.

Però no es tracta d'un número de telèfon amb què la gent pot posar-se en contacte, sinó que la revista Llum d'Oli compleix el XX aniversari i aquest fet coincideix que el número de la publicació serà el 69. Per això, l'Agrupació Cultural convoca un premi de narrativa eròtica que es compensarà amb 50.000 pessetes.

La presidenta de l'Agrupació Cultural i coordinadora de la revista, Joana Mora; el vicepresident i membre del Consell de redacció, Bernat Bauçà, i el secretari de l'Agrupació i responsable de la secció d'esports de la revista, Xim Barceló, comenten a Diari de Balears com va sorgir aquesta idea i les repercussions que ha tingut dins la localitat de Porreres. «Enguany, per celebrar el XX aniversari i coincidint amb la publicació del número 69, hem convocat de forma agradable i divertida un premi de narrativa eròtica. Això pot ser un poc xocant per la gent que ens coneix i que segueix de prop la nostra línia seriosa i cultural a través de la revista Llum d'Oli, però ens va semblar bé introduir un poc de picaresca de l'erotisme, atès que el número 69 ja és de per si eròtic, però sense caure en la grosseria».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.