algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

El PSIB interpel·larà al Govern sobre la protecció dels espais naturals

Vol que expliqui retards com els dels parcs des Trenc i la serra de Tramuntana

En l'actual conjuntura d'intens debat social i polític sobre la protecció del territori, el PSIB-PSOE vol incidir en el retard existent en el compliment de determinats aspectes de la Llei d'espais naturals (LEN) aprovada l'any 91 i amb aquest objectiu el seu grup parlamentari ha presentat una interpel·lació parlamentària que es debatrà el proper 1 de desembre.

El diputat socialista Francesc Triay indicà que es vol conèixer quina és la gestió que es fa en els espais que compten amb la declaració de parc natural i que l'Executiu respongui a les deficiències existents, falta d'inversions i nivell d'adquisició de terrenys a propietaris. A més, es vol saber què passa exactament amb l'Albufereta i amb el seu procés anunciat i aprovat de fa poc al Consell de Govern de declaració de parc natural.

En la mateixa línia, els socialistes pretenen centrar el debat en dues àrees pendents de ser declarades espais naturals protegits quasi vuit anys després de l'aprovació de la LEN: es Trenc-Salobrar de Campos i la serra de Tramuntana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.