algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

L'Ajuntament amplia la partida d'administració per pagar missers

El ple de Cort aprovà modificacions de crèdit per valor de 191 milions

Cort ha decidit modificar i ampliar algunes partides concretes dels pressuposts presentats en l'exercici del 1999. Aquest és el cas de la quantitat destinada a Administració General i Despeses Jurídiques, que cobreix principalment les despeses que l'Ajuntament té davant els tribunals com, per exemple, els pagaments d'indemnitzacions. La modificació de totes les partides arriba als 191 milions.

Així, la partida aprovada en el passat ple extraodinari de l'Ajuntament suposa un increment de 50 milions de pessetes a la xifra de 31 milions inicialment prevista, per costejar les despeses dels plets que té la Corporació Local. Aquestes despeses són, per una banda, 24.359.568 pessetes per advocats i procuradors, i 23.017.494 per indemnitzacions, segons va admetre el regidor d'Hisenda, Pedro Àlvarez.

Cort també va aprovar altres modificacions de crèdit per poder pagar les hores extra als membres de la Policia Local de Palma. La partida d'hores extra ja estava exhaurida, així que la Corporació ha hagut d'extreure 76 milions de pessetes de les transferències als consorcis per afegir-los a la d'hores extra, segons indicà el regidor José Manuel Sierra.

Així mateix, es varen aprovar les ampliacions de les partides de Protocol amb 6 milions de pessetes; de Turisme, amb 4 milions, i Relacions ciutadanes, amb un increment de 15 milions. La partida d'Acció Social també ha experimentat una modificació important i tindrà un pressupost de 220 milions.

Crèdit a Centreamèrica  

També en el passat plenari s'aprovà una modificació de crèdit de 20 milions de pessetes per ajudar els afectats per l'huracà Mitch a Centreamèrica.

La Corporació Local, en conjunt de tots els conceptes, ha aprovat una ampliació de crèdits per valor de 191 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.