nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

El Govern donarà un milió per fer millores a l'escoleta de les monges

La Conselleria de Presidència del Govern balear donarà un milió de pessetes per a la millora de l'escoleta de les monges, segons va explicar Apol·lònia Llull, la portaveu del grup del PP a l'oposició municipal.

Aquesta ajuda servirà per pagar algunes de les obres de condicionament que s'han fet a l'edifici, com la renovació de la xarxa elèctrica per instal·lar calefacció, pintar el pati, renovar el vell mobiliari o enrajolar les parets.

Llull va denunciar «l'abandó total demostrat per l'equip de govern (Independents) cap aquest servei tan necessari per al poble i el nul interès manifestat per municipalitzar-lo ampliant horaris i atenció».

Els Populars varen presentar una moció en aquest sentit on es proposava la firma d'un conveni entre el Govern balear, l'Ajuntament i la congregació per gestionar la guarderia i millorar-ne les instal·lacions. També afirmaren que havien fet les oportunes gestions amb la Conselleria de Presidència i que havien arribat a un acord.

Aquesta moció emperò va ser rebutjada i Llull culpa els Independents d'haver-s'hi oposat simplement perquè el projecte venia de l'oposició. Així es demostra que l'equip de govern posa els interessos polítics davant dels del poble. «Tot i que no hi hagi un conveni almenys hem aconseguit que arribin els doblers». L'escoleta s'ocupa de 25 infants del poble d'entre un i tres anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.