algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un home resulta ferit en un accident de trànsit a Son Servera

Un home de mitjana edat i del qual es desconeix la identitat patí ferides de caràcter greu en un accident de trànsit que es registrà ahir migdia a tres quilòmetres de Son Servera.

Eren devers les 13.20 hores quan l'accidentat menava un turisme per la carretera que connecta Sant Llorenç amb Son Servera. Quan es trobava ja prop del municipi, l'home va perdre el control del turisme i aquest es dirigí cap a fora de la via. El cotxe quedà bolcat i el ferit no pogué sortir a l'exterior.

Una ambulància del 061 es desplaçà al lloc de l'accident i auxilià l'home. Després d'efectuar els primers auxilis fou evacuat d'urgència a l'Hospital de Manacor, on quedà ingressat.

La Guàrdia Civil de Trànsit i la Policia Local acudiren al punt quilomètric de l'accident. Els agents de l'institut armat en confeccionaren un informe i determinaren que la possible causa de l'acció fou una distracció del conductor.

D'altra banda, durant el vespre de divendres un jove fou rescatat d'entre la ferralla pels bombers després que s'hagués accidentat mentre menava un turisme per la carretera vella de Sineu. Una ambulància l'evacuà a un centre mèdic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.