nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Trenta milions per a un nin que quedà invàlid en caure en una piscina de Magaluf

Els familiars d'un nin britànic que quedà minusvàlid en caure dins una piscina de Magaluf seran indemnitzats amb 37 milions de pessetes que pagarà la empresa turística condemnada.

La titular del jutjat d'Instrucció número 5 de Palma considera que en el complex turístic on succeïren els fets no existia cap tipus de personal de socorrisme però també culpa la mare del menor perquè el deixà de vigilar quan es produí l'accident.

Segons la sentència, el succés es registrà el 27 de juny del 92. Els pares de Steven Lee Clancy, de 4 anys, es trobaven a Magaluf passant uns dies de vacances. Aquell dia, la mare de l'infant es trobava amb ell en el complex turístic i el deixà uns moments per dirigir-se a un quiosc a comprar menjar. En aquell moment, el petit Steven s'encaminà a una piscina i caigué a l'aigua.

Quan la seva mare tornà no va trobar cap rastre del nin i decidí comunicar-ho al pare. El matrimoni cercà el fill pertot arreu però foren els clients de l'hotel els que localitzaren Steven dins la piscina.

El menor fou extret de l'aigua en estat inconscient i el personal de l'hotel provà de reanimar-lo amb un sistema rudimentari. Una ambulància traslladà la criatura fins a Son Dureta i en un principi els facultatius ja el donaven per mort. Després d'uns exercicis de reanimació, Steven aconseguí sobreviure però patí greus seqüeles per l'asfíxia que sofrí quan era dins l'aigua. En l'actualitat, Steven no pot moure's i necessita una sonda per poder menjar. A més, una persona l'ha d'atendre les vint-i-quatre hores del dia.

L'advocada de la família, Flor Ruiz, va mantenir durant la vista que en el complex hoteler no hi havia personal per socórrer els clients i que a més, la piscina era bruta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.