algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El centreesquerra afirma que Jaume Matas no ha entès el missatge del 12-N

Munar: «Per ventura, aprovarà les DOT més tot sol del que fa en comptes»

El centreesquerra creu que Matas o bé no ha captat el sentit de la manifestació o bé no té capacitat per imposar un canvi de rumb al seu partit. Li recorden que a la manifestació de dijous li varen demanar que tornàs al Consell la capacitat per desclassificar. «Si no fa, que deixi fer», era el missatge dels líders del Pacte de Progrés.

Maria Antònia Munar recordà que la manifestació, «a la qual havia respost molt positivament el poble de Mallorca», havia estat «en contra de la política territorial del PP i molt concretament contra la de Jaume Matas». Quant a la possibilitat que el Govern aprovàs les directrius d'ordenació del territori, la presidenta del CIM digué: «Segons quines DOT faci, per ventura les aprovarà més tot sol del que en fa comptes».

Francesc Antich, candidat del PSOE a la presidència del Govern, valorà el discurs de Matas dient: «O no ha entès el missatge de la manifestació o no té capacitat per rectificar. Com pot dir que no es coneix el seu model territorial? Què és el Pla de carreteres? Què representa impedir que el CIM desclassifiqui? El Pacte de Progrés ho ha demostrat amb l'aprovació d'una moratòria que atura 77 urbanitzacions».

Pere Sampol afirmà que si Matas volia demostrar voluntat de protegir el territori havia de començar fent diverses coses: tornar al Consell la potestat per desclassificar, i explicar quins urbanitzables estaven afectats per la seva moratòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.