algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Cort aprova la Targeta del Ciutadà, que funcionarà en el primer trimestre del 99

Tots els partits hi votaren a favor llevat d'EU, que s'abstingué

La implantació de la targeta del ciutadà ja és una realitat. Així es va decidir en el ple de l'Ajuntament de Palma, que en sessió extraordinària va aprovar ahir les bases del conveni marc entre Cort, la Caixa i Sa Nostra que farà possible el projecte.

El regidor d'Hisenda de la Corporació, Pedro Àlvarez, explicà davant els dubtes exposats pel PSOE que la unitat electrònica «aglutinarà tots els serveis municipals tals com el pagament del pàrquings d'ORA i els viatges de l'EMT». «A més "insistí Àlvarez", també hi tindran cabuda els serveis ofertats per les diferents administracions públiques d'altres municipis i fins tot els de diverses empreses».

La iniciativa, que serà efectiva en el primer trimestre de l'any vinent, va rebre el suport de tots els partits llevat de l'abstenció d'EU. Segons el seu portaveu, Antoni Sancho, «no era adient que el projecte fos engegat per dues entitats financeres» i defensà que «el projecte hauria de ser una iniciativa absolutament municipal». Així mateix, el regidor d'EU es mostrà bastant escèptic amb l'aplicació d'una tarja que «trencarà la relació tradicional entre el ciutadà i l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.