cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Matas pren nota del 12-N i recorda el llegat del PSOE a Marratxí i Calvià

El president demana un vot de confiança per aprovar les directrius territorials

El president del Govern balear, Jaume Matas, ha rebut el «sentiment» i el missatge del 12-N i en «pren nota» alhora que demana «confiança»: ell i el seu executiu comparteixen la sensibilitat expressada a la manifestació i la concretaran a les Directrius d'Ordenació Territorial (DOT), que aprovaran abans de la fi de la legislatura.

Així ho manifestà ahir Jaume Matas en una compareixença posterior al Consell de Govern on deixà molt clar que «com a president no em vull amagar i vull sortir a explicar el nostre punt de vista» davant el resultat de la manifestació. Un punt de vista que, d'una banda, fou coincident amb l'esperit de la convocatòria del GOB, però que tampoc estigué exclòs d'una crítica a la seva polititizació i a la «hipocresia» dels partis de l'oposició.

Davant la claredat amb què el GOB assenyalà l'Executiu autonòmic i la seva política territorial com el destinatari de la mobilització, Matas es demanà «com es poden oposar a una cosa que encara no es coneix?», pel que fa a les DOT, i per què no es digué res al manifest del grup ecologista «en contra del Govern de Calvià o del planejament urbanístic de Marratxí, que permet triplicar l'actual població».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.