nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Joves radicals escridassen Iturgáiz a la Universitat

105162
Els joves escridassaren el president del PP basc. | A3TV.

Un grup de joves intentà ahir boicotejar la conferència que el president del PP basc, Carlos Iturgaiz, havia de pronunciar a la Universitat de les Illes Balears. Una dotzena d'activistes proferiren crits a favor d'ETA davant la mirada impàvida del dirigent conservador. L'airada reacció del catedràtic de Dret Romà Piña, apel·lant els estudiants presents a fer front als provocadors d'aldarull en nom de la democràcia, permeté que Iturgaiz pogués fer el seu parlament.

Però el cert és que quan havia de començar l'acte a la sala Anselm Turmeda del campus universitari, una dotzena d'activistes d'ideologia radical enlairaren banderes d'Euskadi, de l'antiga Unió Soviètica i estelades, començaren a cridar «Capitalistes, sou els terroristes» i «Llibertat per als presos d'ETA».

Romà Piña, que presentava l'acte, els increpà en reiterades ocasions i apel·là al quasi un centenar de joves que esperaven per escoltar la conferència perquè demostrassin «qui són aquí els demòcrates».

Finalment, un grup del públic s'adreçà als radicals i després d'un intercanvi de paraules fortes i enceses, l'escamot abandonà la sala.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.