muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Un individu prova d'apunyalar una dona dins un bar de Palma

Jerónimo P.A., més conegut com «El Jeromo», va ser arrestat per la Policia

El Cos Nacional de Policia ha detingut de nou Jerónimo P.A., de 43 anys i més conegut amb el sobrenom d'El Jeromo, per haver provat d'apunyalar una dona en un bar de la Porta de Sant Antoni de Palma.

Els fets varen tenir lloc durant la matinada de dimecres, quan El Jeromo es trobava per la zona en estat d'embriaguesa, segons assenyalaren alguns testimonis de l'acció. Abans de produir-se l'intent d'agressió ja havia protagonitzat alguns enfrontaments amb els vianants sense que en resultàs cap tipus de lesió.

L'home accedí a l'interior d'un bar i començà a escridassar els presents. Els seus insults anaven dirigits especialment a una dona que es trobava prop del taulell i que es mostrà molt esglaiada en veure Jerónimo.

Els empleats de l'establiment, així com altres clients, provaren de calmar els ànims de l'individu però aquest, enlloc de tranquil·litzar-se, es va treure una navalla amb la qual amenaçà les persones que en aquell moment eren en el bar. Esgrimint l'arma blanca en una mà, El Jeromo s'encaminà cap a la dona i provà de clavar-li la navalla. La perjudicada, en l'intent d'esquivar l'atac de Jerónimo, va patinar i quedà estesa a terra. En aquell moment, els cambrers i clients de l'establiment aconseguiren immobilitzar el sospitós fins que hi arribà una patrulla del 091 que havia estat avisada poc abans.

Els agents arribaren al lloc i procediren a la detenció d'El Jeromo tot i que aquest oferí forta resistència. L'home fou traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia del carrer Ruiz de Alda i posteriorment declarà davant el jutge. Jerónimo P.A. està acusat dels delictes d'alteració de l'ordre públic, amenaces de mort i agressió amb arma blanca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.