nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els segons magatzems més importants del Japó vendran sabates del Raiguer

Yurakutcho Seibu vol obrir-ne un estand permanent a les seves botigues

Els magatzems Yurakutcho Seibu, els segons en volum de vendes al Japó, volen comercialitzar les sabates que es produeixen en el Raiguer. Aquestes cadenes compten amb immensos establiments a les ciutats més importants del país i atenen desenes de milions de clients. Tot i això, és a Tòquio on disposen d'uns dels centres comercials més grans i complets d'una ciutat habitada per més de 22 milions de persones.

Un representant de Seibu es va desplaçar fins a Inca fa pocs dies, on visità els fabricants més importants i comprovà el tipus de feina que es realitza a les fàbriques. Després d'aquesta visita, Seibu ja ha sol·licitat oficialment una primera comanda de prova, amb una mostra dels dissenys per a la present temporada.

La intenció d'aquests grans magatzems és obrir un espai permanent i diferenciat a les seves seccions de moda i calçat on es venguin els productes del Raiguer. Si aquestes grans parades funcionen comercialment, el volum de futures comandes pot fins i tot obligar a augmentar la producció dels fabricants.

La línia d'exportació afectarà per una banda els dissenys clàssics de la sabata femenina i els models més sofisticats de la masculina.
L'interès demostrat per les empreses nipones en poder disposar de productes de la comarca és el fruit que es comença a recollir ara a partir de les importants campanyes de promoció que el CDER (Consorci per al desenvolupament del Raiguer) ha estat realitzant durant els darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.