algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

L'Audiència declara la fallida de la promotora del complex de ses Covetes

Va ser instada per un grup de creditors que reclamen un deute de 200 milions

L'Audiència Provincial ha declarat en estat de fallida l'empresa promotora dels apartaments de ses Covetes, Marina Ernst. La fallida va ser instada per un grup d'empresaris de Manacor i de Campos que treballaren en l'edificació dels 68 apartaments, ara paralitzats, i que estan pendents de cobrar des de l'any 1996. Ara s'han convertit en creditors i part d'ells estan representats pel misser Bartomeu Obrador.

Marina Ernst té un deute amb aquests empresaris pròxim als 200 milions de pessetes. Davant aquesta circumstància, el jujat de Manacor constituirà la junta liquidadora per tal de vendre el patrimoni de l'empresa de manera que els afectats puguin cobrar. Aquesta liquidació es farà mitjançant subhasta.

La sentència de l'Audiència explica en l'apartat tercer que «una vegada analitzades les condicions urbanístiques actuals dels terrenys que són propietat de l'empresa, les sumes pendents de pagament són molt superiors al valor dels terrenys de ses Covetes». Els apartaments estan paralitzats per ordre del Tribunal Superior de Jústicia de les Balears (TSJB) i, a més, resta pendent de resolució la situació urbanística arran dels dos recursos constenciosos administratius interposats pel PSM i el GOB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.