muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

El britànic que fugí de la presó rebia amenaces de mort de narcotraficants

La companya de Paul Heath va ser víctima d'una pallissa ara fa quinze dies

Paul Heath, el britànic que va aconseguir escapar de la presó de Palma diumenge, rebia amenaces de mort per part de narcotraficants. Aquest fet pot ser una de les causes per les quals l'individu decidís fugir del centre penitenciari on hi era de manera preventiva.

Sembla que a partir del moment en el qual va ser detingut i arran de les declaracions que va efectuar, persones del seu entorn es varen sentir seriosament perjudicades. Ja a la presó, Paul va començar a rebre amenaces de mort provinents d'individus relacionats amb el grup de narcotraficants al qual pertanyia el fugitiu.

La companya sentimental de Paul Heath ha patit també les ires d'aquestes persones i ara fa uns quinze dies quatre individus li varen donar una pallissa molt a prop dels apartaments on resideix a Magaluf. Aquest fet l'obligà a abandonar l'Illa, però en els darrers dies havia tornat a Mallorca. Tot indica que els individus que la varen agredir havien rebut ordres de la mateixa persona que amenaçava de mort el britànic desaparegut. Es veu que la dona ha manifestat als investigadors que desconeix el lloc en el qual pot trobar-se el seu company.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.