algo de nubes
  • Màx: 12.03°
  • Mín: 7.77°
12°

Aumasa: «Ens destrossen el bus escolar»

Autocars Manacor (Aumasa) donà ahir la seva versió sobre la denúncia d'un grup d'alumnes de Cales de Mallorca que es queixaven del mal estat del bus escolar. Bartomeu Morlà, director d'Aumasa, comentà ahir que «ens gastam tres milions anuals per arreglar destrosses dins els autocars escolars. Es pot comprovar com s'han espatllat les butaques i això s'ha de fer amb un ganivet. També és evident que això no ho fa gent gran».

El director de l'empresa comentà que l'actitud dels escolars plantant-se sense voler pujar al bus i denunciant el tema davant la Policia «no la mareix de cap de les maneres la nostra empresa, perquè l'autocar en qüestió només té set anys i la matrícula té les lletres BJ. Per tant és del tot desmesurat parlar de carraques i bus destartalat».

El alumnes també parlaren de goteres i digueren que les portes no s'obrien. Sobre aquest aspecte, Morlà assegura que «és demostrable que en el vehicle que utilitzam per fer aquesta línia, i que també fa de bus escolar, no té goteres. És cert que un pic hi va haver una avaria tècnica, que les portes no s'obriren i els alumnes hagueren de pujar per la porta del conductor. Però crec que per una avaria, que la pot tenir qualsevol vehicle, no es pot fer la denúncia que feren aquests alumnes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.