nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Govern Matas diu que no sap quins urbanitzables atura la seva moratòria

Els nacionalistes demanaren sobre Llucmajor, Alcúdia i Santanyí

El conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, no pogué respondre ahir la pregunta del portaveu del PSM, Pere Sampol, sobre quines urbanitzacions, quantes hectàrees i quantes places ha aturat la moratòria Matas en els municipis de Calvià, Campos, Llucmajor, Alcúdia i Santanyí. Miquel Ramis al·legà que aquestes dades són molt difícils de dir, ja que s'han de recopilar Ajuntament per Ajuntament.

Pere Sampol ironitzà sobre el fet que el Govern anunciàs una moratòria que afectava més places i més hectàrees que la del Consell i que després no fos capaç d'explicar com havia realitzat el còmput. Sampol digué: «Per ventura respondre una pregunta sobre una moratòria tan gran no hi cap en una resposta».

Davant la insistència de Sampol en les preguntes, el conseller Ramis manifestà que les intervencions parlamentàries s'estaven convertint en un diàleg per a «besucs» (sic). Sampol li replicà que «només és beneit qui diu que ho és. Jo som un diputat i no un 'besuc'».

Ramis recordà la seva condició de jurista i la representació de la justícia com una senyora amb els ulls embenats. El conseller afirmà que la moratòria Matas actuava així, no com la del Consell de Mallorca que feia parts i quarts.

Sampol es va tornar a demanar irònicament a veure si acabaria per resultar que la moratòria del Govern era «un altre bluf mediàtic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.