cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

L'Ajuntament s'adhereix a la moratòria urbanística del Consell

El ple de l'Ajuntament de Sóller va manifestar anit el seu suport a la proposta de moratòria urbanística feta pel Consell Insular de Mallorca, i en conseqüència la seva participació a la manifestació de demà dijous.

UM, que era l'únic partit que encara no havia fet pública la seva postura al respecte, va anunciar finalment el seu suport tot i que amb puntualitzacions, que en certa manera denotaren la seva oposició a la proposta de moratòria feta pel Govern balear, ja que aquests regidors pensen que interessa a sòls urbanitzables que no afecten la costa, al contrari que les del CIM. A més, creuen que d'una vegada per totes s'ha d'acabar amb la balearització que en els anys 60 va suposar un boom de construcció a la zona costanera.

Per la seva banda, el PSM fou molt més contundent i considerà la moratòria com a insuficien. Així, el batle Joan Arbona manifestà que no s'hauria de parlar només de moratòria, sinó també de desclassificar urbanitzables, tot recordant les paraules que va dir el president Matas fa algunes setmanes.

Arbona també va voler deixar clar que reduir la pressió urbanística passa per suprimir i evitar que el sòl rústic es converteixi en zona residencial.

Finalment, el PP donà suport al Govern, manifestant el seu desig que s'elaborin unes directrius territorials que siguin rigoroses i realistes, combinant un creixement raonable i respectuós amb el medi natural, i que siguin els ciutadans els que jutgin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.