nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Un britànic fuig de la presó de Palma amagat en un contenidor de fems

Paul H. estava en el centre penitenciari de manera preventiva per una partida d'èxtasi

Paul Heath, un britànic de 30 anys que es trobava a la presó de Palma de manera preventiva per traficar amb èxtasi, va escapar del centre penitenciari durant el vespre del diumenge amagat en un contenidor de fems.

La Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia han iniciat gestions per tal de localitzar l'home, però en el tancament d'aquesta edició encara no s'havia aconseguit capturar-lo. De la seva banda, els responsables de la presó de Palma efectuen una investigació interna per determinar les circumstàncies exactes de la fugida.

Segons sembla, el fet va tenir lloc devers les nou del vespre. Els presos de confiança són els encarregats de treure els contenidors de fems a l'exterior perquè siguin posteriorment recollits per un vehicle municipal. Paul Heath anava en l'interior d'un d'aquests recipients, molt probablement ocult davall d'una bossa de plàstic. Els interns deixaren els contenidors en un dels costats de la presó, ja en la via pública, i el britànic tan sols va esperar uns instants per començar a gaudir de la llibertat.

Devers les nou i mitja del vespre es va passar llista i els encarregats varen detectar l'absència del fugitiu. Ràpidament es va donar avís al Cos Nacional de Policia i a la Guàrdia Civil, des d'on començà un dispositiu per tal de localitzar l'individu. Les patrulles compten amb una fotografia de Paul Heath per si troben algun vianant que correspongui amb la descripció facilitada.

Fonts policíaques han confirmat que l'individu no és perillós i de fet estava confinat en el departament de destinacions del centre penitenciari.

La seva detenció es va fer el passat mes d'abril amb motiu d'una intervenció de pastilles d'èxtasi. La instrucció del cas s'ha realitzat des del jutjat d'Instrucció número 7 de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.