algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El batle tornarà oferir a Miquel Ferrer, d'UM, les àrees que ha deixat el PSOE

Ramis primer estudiarà la predisposició del regidor abans d'ofertar-li Educació

El batle Miquel Ramis anuncià ahir que proposarà de bell nou al regidor d'UM, Miquel Ferrer, la gestió d'algunes de les àrees que, fins ara, estaven en mans del PSOE.

«En principi estudiarem la predisposició de Miquel Ferrer. Després ja passarem a negociar», comentà Ramis, alhora que afirmà: «Sembla lògic que el Patronat de Can Torró es porti des de l'àrea de Cultura. Educació també està relacionada amb Cultura». Així, Ramis deixava entreveure que la presidència del Patronat de Can Torró podria tornaa a mans del delegat de Cultura que, ara per ara, és el regidor d'UM.

Miquel Ferrer preferí ahir no pronunciar-se sobre la qüestió, «primer ja m'ho diran». Si més no passava a recordar que «el 3 o el 4 de juliol, per decret, em llevaren l'àrea d'Educació i Participació Ciutadana, el batle també es deslligà de Turisme i Carme Garzón d'Esports per donar les àrees als socialistes». Després explicà que cinc minuts abans de començar el ple del 4 de setembre "on els socialistes acceptaren el pacte amb el PP" li llevaren la presidència del Patronat de Can Torró. I que el 30 de desembre el PP el cessà de primer tinent batle.

Cal recordar que divendres, els tres regidors socialistes, Xavier Turrado, Julià Hèvia i Antoni Gelaverd, presentaren la renúncia dels seus càrrecs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.