cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Els infermers relacionen els accidents amb la precarietat laboral

El secretari general del Sindicat d'Infermeria (Satse), Víctor Aznar, va manifestar la necessitat de disminuir la precarietat laboral en el sector de la infermeria, per tal de reduir la sinistralitat laboral en aquest àmbit professional, que té l'índex més alt del país.

A més a més, els infermers exigeixen la creació d'una cultura preventiva entre els treballadors, de manera que estiguin més conscienciats dels riscs de la seva professió i prenguin més mesures de seguretat i de prevenció.

Segons Aznar, els sindicats juguen un paper fonamental en la creació d'aquesta cultura de salut mental. «Les forces sindicals han de col·laborar des de la negociació, exigint en tots els fòrums el compliment i el desenvolupament de la Llei de prevenció de riscs laborals, el reglament dels Serveis de Prevenció i les normes de protecció de riscs específics», segos el representant sindical dels infermers.

Però això no basta, afegí Aznar, que també considera necessàries les campanyes de conscienciació adreçades al treballador de manera directa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.