algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La tradició i el futur s'uneixen a la Fira

Els marratxiners obriren les portes de Sant Marçal per realitzar la mostra de tardor

Si hi ha un municipi on la tradició i el futur conviuen com a cap altre, aquest és Marratxí, i així es va posar de manifest a la tercera Fira de Tardor que ha tingut lloc durant aquest cap de setmana a l'entorn de Sant Marçal.

No va fer falta muntar espectaculars mostres perquè la gent tornàs a respondre com en les anteriors edicions i ompliren el recinte firal durant tota la jornada. Això sí, enguany hi hagué més varietat que mai i així ho demostren els prop de 200 expositors que es varen muntar a l'exterior.

Els industrials del municipi varen mostrar els seus productes en una cuidada exposició que es col·locà al local parroquial i que va demostrar que el sector industrial marratxiner es troba en plena expansió. Al mateix local hi compartia lloc una mostra del patrimoni arquitectònic local que parteix amb l'objectiu de recuperar l'antic model de casa vilatana.

D'altra banda, la nota de color, i d'enyorança al passat, la varen posar les demostracions de diferents arts i oficis, alguns d'ells perduts en el temps, que es varen fer en viu com els de rellotgeria, apicultura, cordat de cadira, filar o canyissos. També la Colla de Castellers de Mallorca es varen fer notar. I es que per primera vegada a les Illes els joves varen aconseguir un esplèndit cinc de sis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.