cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L'esport s'apoderà del centre de la ciutat en la tercera Fira d'Inca

Sens dubte, ahir, Inca va viure una jornada diferencial. Per primer cop, l'esport es va fer seu els carrers més cèntrics de la ciutat.
Hi va haver riuades de gent que gaudiren com mai de les exhibicions de taekwondo, d'step, d'aeròbic, de culturisme i, fins i tot, de kung fu que més avall o més amunt ompliren el carrer de Miquel Duran. Fou una jornada de colors, d'expectació, de nervis pels que realitzaven l'exhibició i d'orgull pels molts de pares i familiars que les seguien.

Ahir, també hi va haver moments de màxima expectació com quan el campió de Balears en la modalitat de rappel i escalada va fer una demostració i s'enfilà per la torre del campanar de la parròquia de Santa Maria la Major. També hi va haver temps per aniversaris. Precisament, a les vuit de la nit aquesta mateixa parròquia va celebrar el 750è aniversari del seu reconeixement pontifici, amb la recepció de la imatge restaurada de Santa Maria la Major, després de la qual hi hagué el concert interpretat per la coral l'Harpa d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.