algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

El castell de Son Mas és des d'ahir la seu oficial del municipi d'Andratx

Uns cent veïns i quasi la totalitat dels membres del Govern assistiren a l'acte

El castell de Son Mas es va convertir ahir en la nova seu de l'Ajuntament d'Andratx, després que es va celebrar l'acte inaugural amb el descobriment d'una placa i la benedició per part del vicari episcopal, Joan Darder. La rehabilitació del castell ha tingut un cost de 500 milions de pessetes.

Centenars de veins d'Andratx i els membres de l'Ajuntament es varen congregar en el castell per participar en un dia tan especial.
L'acte d'inauguració va estar a càrrec del president del Govern balear, Jaume Matas, i de la batlessa popular, Margalida Moner.
El gabinet en ple de Matas no es va voler perdre la inauguració. Així es varen poder veure les cares dels consellers Rosa Estaràs, Antoni Rami, Francesc Fiol, Pilar Ferrer, Miquel Ramis, Guillem Camps i Joan Verger. El conseller Josep Juan Cardona i Manuel Ferrer no hi varen poder assistir perquè es trobaven a la fira de Marratxí. En canvi, tant el president del parlament, Joan Huguet, com el socialista Francesc Triay també varen desplaçar-se al castell de Son Mas igual que les autoritats militars i representants de sectors socials i culturals de l'Illa.

La batlessa, Margalida Moner, va mostrar el seu agraïment cap a tots el que han contribuït a la construcció del nou ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.