nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Mor un jove de 18 anys en perdre el control en una carretera de Menorca

Un jove de 18 anys va morir i un altre de 24 va resultar ferit greu en un accident de trànsit ocorregut ahir de matinada a la carretera general de Menorca.

El sinistre es va registrar passada la una de la matinada, a la carretera Maó-Alaior, a l'entrada d'aquest darrer terme municipal, quan, per causes no facilitades, el conductor va perdre el control de l'automòbil.

A l'altura del quilòmetre deu, el cotxe va sortir de la carretera i es va estavellar.
La col·lisió va provocar la mort instantània del conductor: el jove de 18 anys Francesc J.M. i va quedar ferit de gravetat l'acompanyant Daniel H.E., de 24 anys.

El cotxe té la matrícula PM-0412-CS, amb pocs mesos d'antiguitat.
El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil, la Policia Local i diverses dotacions del servei sanitari del 061 varen acudir a socórrer els accidentats.

Els metges no varen poder fer res pel conductor, a qui no li responien les constants vitals i va ser donat per mort.
L'altre company de viatge, Daniel de 24 anys, va tenir lesions múltiples i va quedar ingressat a l'hospital Mare de Déu Monte Toro de Maó.
En un principi es va pensar que un segon vehicle hauria pogut estar implicat en l'accident i que fogís del lloc dels fets. La hipòtesi, però, va quedar finalment descartada per la Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.