algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
21°

Socias diu que potenciar el tramvia no resoldrà els problemes del Port

El tan necessari segon accés al Port continua originant tota mena d'opinions i comentaris entre els diferents partits polítics locals, que esperen amb impaciència la presentació dels corresponents estudis sobre les possibles alternatives existents.

La notícia que la Conselleria de Foment està preparant una quarta alternativa, de la qual informàrem fa uns dies, ha provocat diferents reaccions a la Vall, la majoria d'incredulitat, com és el cas del portaveu del PSOE, Ramon Socias.

Per Socias, potenciar el tramvia, és una mesura que la companyia del Ferrocarril fa temps que està estudiant i que pensa posar en marxa tan aviat com els tramvies portuguesos puguin entrar en funcionament.

A més, el regidor socialista creu que aquesta nova possibilitat no ajudaria gens a resoldre els problemes que pateix el Port, ja que sembla que no dóna solucions al greu problema dels autocars, ja que no preveu cap alternativa per a aquests vehicles de gran envergadura.

A més, creu que un pas més freqüent dels tramvies ocasionaria més dificultats en altres zones com a la plaça Constitució amb el trànsit important que ja té.

Socias, insisteix a demanar al conseller Verger que presenti definitivament els estudis a l'Ajuntament per elegir el que es consideri més convenient, sigui com sigui, inclosa la consulta popular, si fos necessari.

Malgrat tot, no és partidari d'aquesta darrera opció ja que la seva dependència del Govern central tan sols provocaria un major retard en l'execució d'un projecte que no pot esperar més. També recorda que si el segon accés no es fa aviat, es podrien perdre ajudes ja concedides per al condicionament per a vianants i embelliment de la primera línia del Port, a més de provocar un important retard en la modernització de la barriada marinera, que queda molt per darrere d'altres zones turístiques de les Illes molt més desenvolupades.

Finalment, Socias demana al Govern que avanci al màxim l'execució del projecte i que no es faci el 2006 com preveu el Pla director de carreteres recentment aprovat pel Govern, dins la seva segona fase d'obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.