algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El jutge decidirà si el cas de Paola Boldi va ser un accident o una imprudència

L'acusació demanà seixanta milions d'indemnització per a la italiana ferida de bala a Calvià

El jutge Pere Barceló serà l'encarregat de decidir si la bala procedent de l'arma d'un agent de la Policia Local que ferí greument la jove italiana Paola Boldi a Calvià va ser disparada a causa d'un accident o resultat d'una imprudència. D'aquesta decisió depenen els seixanta milions de pessetes que l'acusació particular, representada per Josep Maria Fuster, ha demanat o l'absolució de l'agent que sol·licita el seu advocat, Gabriel Garcíes, que entén que tot va ser producte d'un accident.

Els jutjats de l'avinguda d'Alemanya foren ahir l'escenari del judici per resoldre el cas Boldi, un contenciós que segons les parts involucrades «no hauria d'haver arribat mai als tribunals». Les diferències entre els diferents afectats (Ajuntament de Calvià, asseguradora i la mateixa afectada) han obligat a resoldre l'assumpte per la via penal.

Paola Boldi fou la primera a declarar i explicà que aquella nit era amb una amiga en el lloc dels fets i s'acostà a un agent de la Policia Local de Calvià per demanar-li on podia trobar un taxi. El policia no li va respondre perquè era amb un detingut. Instants més tard sentí uns dispars i caigué a terra malferida. A partir d'aquest moment ja no recorda res d'aquella nit de l'agost del 97.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.