nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Protesta dels alumnes de Cales perquè van a classe amb un «bus carraca»

Afirmen que cada dia arriben tard a l'institut i que el vehicle té goteres

Un grup de 35 alumnes dels instituts Mossèn Alcover i Na Camel·la de Manacor, residents a Cales de Mallorca i Son Macià, va decidir fer una protesta formal per les deficiències de l'autocar escolar. «El bus està fet una carraca», afirmen. Ahir, els alumnes és negaren a pujar al vehicle com a protesta pel seu mal estat i varen interposar una denúncia davant la Policia Local de Manacor.

També varen explicar els fets a la direcció del centre, que requerí la versió de l'empresa responsable dels autocars, Aumasa, i ho posà en coneixament de la Conselleria d'Educació.

Els alumnes es queixen que el bus és molt vell. Segons diuen parteixen a les 7.15 hores de Cales de Malloca i sempre arriben tard a les classes, quan plou hi ha goteres i manquen els martells per rompre les finestres de sortida d'emergència. També diuen que el bus és de línia i no és només escolar i alguns pics les portes no s'obren. «El vehicle té més de vuit anys segons ens ha dit la Policia i l'empresa afirma que només en té quatre o cinc. Quan hem decidit no pujar, ens han amenaçat de dur-ne un altre de més vell. Durant l'estiu, com que és un autocar de línia, hem d'anar mesclats amb els passatgers i moltes vegades no hi ha cadires per poder asseure'ns», explicà Joan Antòni Pérez, portaveu dels alumnes de Cales.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.