cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

El PSOE romp el pacte amb el PP després de treure els pedaços bruts

El batle avançà la signatura del conveni de la nova escola a la setmana que ve

El PSOE d'Alcúdia va rompre, en el ple de dijous, el pacte que mantenia amb el Govern popular, i ho va fer després que el regidor socialista, Xavier Turrado, encetàs un aspre enfrontament verbal amb el batle Miquel Ramis.

Turrado va posar damunt la taula tots els pedaços bruts dels regidors populars. Ramis, però, no va quedar curt, i va acusar el delegat d'Educació «d'inoperant», així, atribuí les denúncies fetes públicament durant el ple a una estratègia dels socialista per «justificar la seva falta de capacitat a l'hora de gestionar els temes educatius».

Turrado, començà primer per reprovar al batle l'incompliment del pacte signat amb el PSOE el 4 de setembre de 1997, pel qual el PP cedia a aquesta agrupació la gestió, des de l'oposició, de les àrees d'Educació, Participació Ciutadana, Turisme i Esports. A banda de no rebre les partides pressupostàries acordades per poder desenvolupar les seves tasques, el socialista li va retreure el fet que la comissió de coordinació "que va néixer amb el pacte PP-PSOE" s'havia transformat en una comissió de control. «La comissió de coordinació és una comissió de control, no t'ha de saber greu, no estàs acostumat a treballar en equip». Després Ramis el qualificà de «poc solidari».

El delegat d'Educació va comentar després les suposades irregularitats que ha comès l'equip de govern (PP) a l'hora de gestionar l'adquisició dels dos solars que es destinaran a la construcció del nou centre escolar. Així, exposà l'intercanvi de terrenys que Tolo Rebassa havia promès a Antoni Mir, un dels propietaris, quan de fet aquests metres no eren municipals. En el moment d'anunciar aquesta suposada irregularitat el regidor Pep Reynés es va sentir al·ludit, perquè va ser qui destapà la negociació que duia a terme el seu company de partit, i va voler aixecar-se per parlar. No obstant això, el batle el va fer seure i s'avançà amb l'anunci que el conveni se signaria la setmana que ve. «Cosa que vostè desconeixia perquè no ve mai a les reunions», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.