algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Detingut un individu per violar una coneguda dins un cotxe a Felanitx

La víctima presentà una denúncia en el quarter de la Guàrdia Civil

Agents del quarter de Felanitx han procedit a la detenció d'un individu de 27 anys que ha estat acusat d'una violació a una coneguda.
Segons sembla, el fet es registrà durant la matinada del passat dia 1 quan Pedro C.S. insistí a la víctima per acompanyar"la al seu domicili. Quan els dos eren en l'interior del cotxe i circulaven per les rodalies de Felanitx, l'acusat aturà el vehicle en un solar abandonat i immobilitzà la víctima. Llavors consumà l'agressió sexual, tot i els impediments de la jove.

L'ara detingut abandonà el lloc i sembla que instà la perjudicada perquè no denunciàs el cas. La dona es trobava molt afectada i tenia por de posar els fets en coneixement dels cossos de seguretat. De tota manera, dijous passat decidí anar a les dependències de la Guàrdia Civil de Felanitx i denuncià els fets.

Els agents encarregats del cas efectuaren una sèrie de diligències i es personaren en el domicili del sospitós. Fou en aquell punt on Pedro C.S. fou detingut per un suposat delicte d'agressió sexual.

Mentrestant, la dona fou traslladada a un centre mèdic on fou examinada per si havia patit lesions d'algun tipus. Encara que els resultats de la prova no han transcendit sembla ser que l'examen del facultatiu pot ser utilitzat com a indici en un futur judici.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.