nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Ferrer: «És un atac a l'Executiu que el CIM faci una crida a la manifestació»

Més de quaranta organitzacions ja s'han sumat a la convocatòria del dia 12

El portaveu del Govern balear, Manuel Ferrer, va respondre ahir de manera afirmativa a la pregunta de si l'Executiu s'ha sentit atacat per l'adhesió del Consell de Mallorca a la manifestació convocada pel GOB en demanda d'un fre a l'actual creixement urbanístic.

Ferrer afegí que sobretot els ha sorprès la passa donada per aquesta institució i considerà que «és una equivocació» que el CIM entri en aquest tipus de conflictes.

En tot cas, Ferrer també es mostrà convençut "com ja féu el conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, dies abans" que molts militants del PP acudiran a la convocatòria.

Mentrestant, més d'una quarentena d'associacions ja han anunciat la seva adhesió a la convocatòria del GOB per aturar el creixement urbanístic. En un comunicat de l'organització ecologista s'enumeren agrupades en diversos grups. Associacions: Obra Cultural Balear, Federació d'Associacions de Veïns, Associació per la defensa de Mallorca, Plataforma de Mallorca contra l'Autopista de Llevant, Joventut d'Esquerra, Joventuts Socialistes, Centre Cultural d'Algaida, Lobby de Dones, Joves del PSM, Associació Universitària de les Illes Balears, Bloc d'Estudiants Independentistes, ARCA, Associació d'Artistes Visuals; Conservacionistes: Amics de la Terra, Societat d'Història Natural de les Balears, Amics dels Parcs Naturals, Grup Excursionista de Mallorca, La Valldemossa que Volem; Fundacions: Maria Ferret (escoltisme) i Emili Darder; Sindicats: CCOO, UGT, STEI, STIB, Unió de Pagesos, SABEI; Grups Polítics: UM, PSOE, PSM, EU, ERC, Esquerra Alternativa, Els Vers, Revolta; Ajuntaments: Llubí, Pollença, Binissalem, Felanitx, Maria de la Salut, Alaró...; Escoles: Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Col·legi Públic Maria Antònia Salvà i Centre d'Adults Son Sardina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.