algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Matas no troba prioritari construir el nou col·legi Costa i Llobera

El president deixà clar que el centre no estarà llest pel setembre

El president del Govern balear, Jaume Matas, deixà clar, ahir, durant la seva visita al col·legi públic Costa i Llobera de Pollença que la construcció del nou centre no entra dins les prioritats de l'Executiu.

Mentre, des de l'Ajuntament el batle explicà als directius del centre escolar que només cal la firma del conveni amb el Govern per procedir a iniciar les obres; Matas rectificà les paraules de Miquel Oliver i insistí que «no és una qüestió de conveni sinó de prioritats». Després, el president tornà a repetir les paraules que moments abans pronuncià davant les autoritats locals: «just fa deu mesos que tenim les competències i lamentablement ens trobam moltes mancances, zones on ni tan sols hi ha instituts, i zones on n'hi ha tres. Per això, prioritzam la construcció de sis instituts, entre els quals s'inclou el del Pla de Mallorca».

Aquest raonament, però, no va convèncer la directiva del centre. De fet, la mateixa directora del Costa i Llobera s'avançà al discurs de Matas apuntant que «per qüestions de metres tenen aturat el conveni i de tota manera el centre el pagarem entre tots». Moment en què el president va fer befa en dir que «si de veritat creu que l'edifici el pagam entre tots podem firmar ara mateix». I passà a concretar que «segur que l'Ajuntament de Pollença com a molt pagarà els 149 metres que falten per firmar el conveni».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.