nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

La Sala demana ajuda al CIM per aclarir la titularitat de la plaça de Jornets

L'Ajuntament de Sencelles demanarà ajuda tècnica al Consell Insular de Mallorca per aclarir la titularitat de la plaça de Jornets.
El ple municipal així ho va acordar per unanimitat després que el grup dels Sencellers Independents ho proposàs a l'equip de govern popular davant les darreres mobilitzacions fetes pels jorneters arran del tancament de la plaça per part del propietari de les cases velles.

Els Independents consideren que «és ben hora d'aclarir aquesta situació jurídica i de defensar els jorneters, que també són ciutadans del municipi».

El CIM realitzarà un informe jurídic de la situació actual de l'indret i una investigació de caire històric per veure si hi ha algun argument legal pel qual l'Ajuntament en pugui reclamar la titularitat pública.

D'altra banda, els veïnats de Jornets han mogut peça per la seva part i han tramitat la seva reclamació per via judicial. A més, han presentat una denúncia a la Casa de la Vila contra el propietari de les cases velles i també contra el Consistori per haver autoritzat la llicència d'obres per tancar la plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.