algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La Policia Local de Palma reté nou menors d'edat que robaven vehicles

Els adolescents provocaren dues espectaculars persecucions dimecres en la nit

Els agents de la Policia Local de Palma varen tenir més feina de l'habitual durant la nit de dimecres i la matinada de dijous. Nou menors d'entre 12 i 16 anys es dedicaren a cometre robatoris i, en ser localitzats pels efectius de la Policia, provocaren espectaculars i perilloses persecucions.

El primer dels fets tingué lloc a la zona del polígon de Can Valero quan una patrulla va trobar dos jovenets que provaven d'obrir un cotxe de la marca Volkswagen. Els agents s'aproparen als dos sospitosos i els retingueren. Després de realitzar l'escaient informe, els dos menors varen ser entregats als seus pares a causa de la minoria d'edat.

Ja devers les tres de la matinada, un cotxe de la Policia Local detectà la presència d'un Opel Corsa que circulava pel Molinar. Dins el vehicle hi viatjaven quatre al·lots que no semblaven tenir el carnet de conduir. Per aquesta raó la patrulla va sotmetre el turisme Opel Corsa a una discreta vigilància. Quan s'anava a interceptar el cotxe, el conductor pitjà l'accelerador i començà una persecució pel carrer Joan Maragall, que acabà quan l'Opel s'aturà al parc del polígon de Llevant.

No havia passat mitja hora quan una altra patrulla observà com tres adolescents circulaven sobre un ciclomotor Vespa pel carrer Guillem Moragues. Quan la moto es dirigia cap al carrer Joan Bauzà, els agents els seguiren però els dos menors que no menaven el ciclomotor detectaren la presència dels policies. En aquell moment, els tres sospitosos entraren en un parell de carrers contra direcció i poc faltà perquè provocassin greus accidents de trànsit.

Finalment, en el carrer Antoni Ribas foren aturats els tres individus de 12, 14 i 16 anys. Quan els agents sol·licitaren la documentació del ciclomotor, els menors assenyalaren que l'havien «agafada» a la zona del polígon de Llevant, prop de l'avinguda Mèxic.

Els nou menors passaren per les dependències de la comissaria de Sant Ferran i després de declarar foren entregats en custòdia als seus pares o tutors. Tres dels menors «capturats» s'havien escapat d'un centre especial per a menors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.