nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

L'Ajuntament no ha rebut enguany doblers de la recaptació del Govern

Economia dóna la culpa a «errades municipals en el conveni»

L'Ajuntament de ses Salines no ha cobrat enguany cap pesseta per la recaptació dels seus imposts, servei del qual s'encarrega la Conselleria d'Economia i Hisenda. Segons explicà el batle de ses Salines, Antoni Caldentey (UM), «s'ha renegociat el conveni i per diversos problemes burocràtics de la Conselleria d'Economia no s'ha pogut firmar. Aquest fet ha provocat que durant tot el 98 no s'hagi ingressat cap dobler de la recaptació». Segons el batle, la CAIB els deu uns 120 milions de pessetes.

Però la tresorera de la CAIB, Bàrbara Barceló, apuntà que la causa «s'ha de cercar en les errades de la Sala a l'hora de formalitzar els acords de ple sobre el conveni. Arran d'aquestes errades no s'ha pogut formalitzar el nou conveni de recaptació i si no hi ha conveni, nosaltres no els podem liquidar els doblers. S'ha fet la recaptació per fer-los un favor».

El problema va venir quan des de l'Ajuntament decidiren denunciar el conveni de la recaptació per aconseguir més liquidesa i cobrar els doblers escalonadament. El batle i Economia iniciaren la renegociació del conveni fins arribar a un acord. Però faltaven els acords plenaris i la publicació al Bocaib. «Primer varen ser les vacances del conseller i de la tresorera i ara, que necessiten un acord de ple. Si no fos que som un Ajuntament que funciona, haurien tingut problemes per falta de doblers que estan en mans del Govern», comentà el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.