algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La CIUM tancarà l'abocador que enveeix de fum negre s'Arenal

La Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM), que presideix Francesc Quetglas, ha decidit tancar l'abocador incontrolat de la pedrera de Can Barceló, situat a la frontera entre la Platja de Palma i s'Arenal. Aquest abocador enveeix de fum el nucli costaner cosa que provoca nombroses queixes del veïns de la zona. Fa més d'un any la CIUM ja va donar ordre de tancament i va imposar una sanció econòmica al propietari. Vist que aquesta ordre de tancament no s'ha produït i arran que l'abocador continua amb les cremes, la CIUM va enviar els inspectors i a la propera comissió es procedirà al tancament.

El delegat municipal a s'Arenal, Joaquín Rabasco (ASI) va explicar que quan l'abocador de Can Barceló crema, tot s'Arenal té damunt una boira de fum negre que causa moltes molèsties i fins i tot problemes respiratoris a molta de gent.

Resulta que l'abocador acull nombrós material combustible, com rodes de goma , fusta i altres materials que fa que durant l'estiu s'hi provoquin incendis. En aquests moments és quan el fum causa els problemes al nucli costaner de s'Arenal.

L'Ajuntament de Llucmajor fa més de 6 anys que intenta el tancament de l'abocador. Però el fet que una part es trobi dins els terme municipal de Palma tots els intents han estat infructuosos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.