algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Els peixaters entregaran les firmes a Fageda contra la reforma de l'Olivar

La política reivindicativa que els peixaters del mercat de l'Olivar iniciaren ahir amb la col·locació de pancartes ha estat «tot un èxit», segons declaracions del president del gremi, Francesc Bauzà. El cap del Gremi de Detallistes del Peix assegurà que continuaran endavant, tot presentant al batle de Palma, Joan Fageda, 20.000 signatures més totes les al·legacions que recullin durant aquesta setmana per arribar a una solució que eviti el canvi d'ubicació de les peixateries a la planta superior del mercat.

Així ho va manifestà ahir Francesc Bauzà, després de la reunió d'una hora i quart que va mantenir la junta directiva a Pimem. Bauzà es mostrà molt satifet amb els resultats de la reunió ja que en ella coincidiren a valorar de «molt positiu» el sistema de protestes amb pancartes. «Les nostres queixes a través de les pancartes han estat totalment defensades, i per aquest suport que hem rebut del públic hem decidit continuar lluitant perquè s'aturi el projecte de remodelació del mercat», expressà Bauzà.

Segons explicà el president del gremi, es convocarà una reunió el proper dimarts amb associacions de veïns, FPAE, diferents partits polítics, consumidors, ACEDO, CAEB per negociar i acordar el dia en què presentaran al batle Fageda totes les firmes i al·legacions en contra del projecte de remodelació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.