cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Judici a un home acusat de violar dues vegades la seva dona a Palma

La Fiscalia demana una pena de setze anys de presó per al sospitós

Un individu que respon a la identitat de F.M.S., va ser jutjat ahir migdia a la Sala Segona de l'Audiència de Palma perquè suposadament va agredir i violar dues vegades la seva dona. La Fiscalia sol·licita per a l'acusat, que va negar els fets, setze anys i sis mesos de presó pels dos delictes d'agressió sexual més una falta de lesions.

Els fets varen tenir lloc el mes d'abril del 96 en un pis del carrer Màlaga de Palma. La víctima i l'acusat s'havien separat en el 94 però des de feia una temporada la dona permetia que F.M.S. visitàs els seus dos fills, a més de poder passar a casa seva alguna de les nits.

Segons l'acusació, dia 15 d'abril l'acusat sol·licità a la víctima mantenir relacions sexuals. Aquesta es va negar i en aquell moment F.M.S. va agafar-la pels braços, davant la presència dels seus dos fills, i la va arrossegar fins al sofà de la sala. Allà la va despullar i la va violar vaginalment mentre la insultava. Quan tot semblava haver acabat, l'acusat la tornà a violar i fins i tot ho provà una tercera vegada, però ella va aconseguir que desistís de fer-ho un altre cop. Passaren dos dies i la nit del 17 d'abril els dos protagonistes tornaren a discutir. L'home havia assegurat a la víctima que abandonaria la casa però aquella nit es negà a sortir del domicili. L'acusat va immobilitzar la seva dona i intentà violar-la en un dormitori. Ella aconseguí escapar i sortí a l'escala, on demanà ajuda als veïns. Aquests no obriren la porta i es dirigí cap al balcó on començà a cridar. Els treballadors que anaven en un camió de recollida de fems sentiren els crits i decidiren avisar la Policia Local.

Una patrulla del 092 arribà a la casa i trobà F.M.S. quan baixava les escales amb un parell de bosses que contenien documents personals de la dona. Un dels agents pujà al pis i localitzà la víctima en un gran estat de nerviosisme i plorant. La dona presentava cops i es decidí traslladar-la a la Casa de Socors, on fou assistida de les ferides patides. Durant la vista d'ahir es pogué escoltar el testimoni de la psicòloga Maria del Carme Jaume, de la Policia Local de Palma, que va assistir la víctima. En la seva declaració, confirmà que la denunciant referia ansietat extrema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.