algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Detingut a Palma un agent immobiliari iranià amb dos quilos de cocaïna

La droga estava amagada en una capsa de juguetes

Peyman R., de 25 anys i nadiu d'Iran, ha estat detingut a Palma per agents del Grup d'Estupefaents del Cos Nacional de Policia després que fos trobat amb dos quilograms de cocaïna en un ferri provinent de Barcelona.

La investigació començà ara fa dos mesos quan la Policia detectà la presència d'un individu àrab que es dedicava a distribuir cocaïna a diversos punts de Palma.

En un dels controls de vigilància es comprovà que Peyman R. es va desplaçar a Madrid amb avió i allà va contactar amb un subministrador. Llavors, el sospitós llogà un Peugeot 406 amb el qual es traslladà a Barcelona. Des d'allà tornà a Mallorca per mar. Quan arribà a Palma, devers les 7.30 de diumenge, fou interceptat pels agents de la Policia. Entre aquests i efectius de la Guàrdia Civil de Port s'efectuà un escorcoll en el turisme del sospitós i es localitzà un paquet d'una jugueta infantil que contenia dos blocs de cocaïna d'extrema puresa que arribaren a pesar dos quilograms.

Alhora, es demanà un permís judicial per realitzar un escorcoll en el pis del detingut, situat en el passeig marítim de Palma. Dins la casa es trobaren trenta grams de cocaïna i estris per a la confecció de les dosis (balances de precisió, premses de fusta i plàstics).

Segons les investigacions de la Policia, tot fa suposar que Peyman R. utilitzava la professió d'agent immobiliari per no descobrir la seva condició de narcotraficant. Entre la diversa documentació trobada en la casa de l'acusat aparegueren papers referents a la venda de cases i fins i tot d'alguns hotels.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.