algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Foment estudia construir una illeta en el desviament de Fornalutx i el puig Major

Les actuacions també inclourien el coll de Sóller

La Conselleria de Foment està estudiant incloure unes partides en els seus pressuposts per dur a terme algunes actuacions de caràcter extraordinari en les carreteres de la Vall, per damunt dels 850 milions destinats al manteniment de carreteres.

D'una banda, es planteja la possibilitat de procedir a gratar la carretera del Coll de Sóller, en un intent d'evitar que el seu desús pels efectes del túnel la faci malbé.

Precisament, ja havien arribat queixes per l'estat de la carretera que empren sobretot els turistes i que amb el temps està quedant molt llenegadissa, com per cert es va demostrar amb el pas de la Vuelta Ciclista a Espanya el passat setembre. En qualsevol cas, insistim que de moment és un estudi.

Una altra actuació de caire extraordinari, que la Conselleria de Foment estudia realitzar, és la construcció d'una illeta al creuer entre la carretera del Puig Major i l'accés a Fornalutx.

En aquesta ocasió es tractaria d'una obra que permetria augmentar la seguretat a la zona, ja que es considera un creuer perillós, tot i que es tracti d'un indret on no s'han produït accidents de consideració. La nova illeta, a més, faria guanyar més visibilitat als vehicles procedents de Fornalutx, que ara es veuen obligats a treure, amb perill, el morro del cotxe.

A aquestes dues actuacions de caràcter extraordinari, se n'afegirà una tercera, de la que ja hem donat compte en passades edicions: la necessària reforma del creuer del monument als Herois de l'11 de maig, que es dotarà de nou enllumenat i semàfors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.