algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Es preveu que avui se reiniciïn les obres de l'Institut d'ESO a l'Arenal

Les obres de l'institut d'ESO de l'Arenal podrien reiniciar-se avui després d'estar aturades quasi quatre mesos a causa que l'empresa concessionària de la construcció, Agroman SA, rescindís el contracte que tenia amb l'Ajuntament de Llucmajor.

La setmana passada, l'Ajuntament va adjudicar les obres a l'empresa Fomento Construcciones i Contratas (FCC) amb un pressupost de 440 milions de pessetes. El termini d'execució serà de vuit mesos i està previst que les obres se reiniciïn avui perquè puguin estar acabades el mes de juny de l'any vinent.

Agroman va renunciar, el proppassat mes de setembre, a continuar les obres de construcció del centre docent perquè consideraven que suposaven una major despesa del cost previst en el concurs d'adjudicació.

Aquesta circumstància ha provocat que les obres s'hagin retardat molt més del previst. Segons va declarar el batle, Gaspar Oliver (PP), «teníem la intenció que les obres acabassin pel mes de desembre, però això no ha estat possible a causa d'aquest recés que s'ha produït amb l'empresa Agroman i a les modificacions que s'han hagut de fer sobre el projecte inicial del centre docent». «No obstant això», afegeix Oliver, «hem previst que entre el mes de juny i juliol finalitzin les obres, ja que d'aquesta manera s'hi ha compromès la nova empresa adjudicatària de les obres FCC».

Durant els mesos d'estiu de l'any que ve es realitzaran les obres per habilitar l'entorn i instal·lar el mobiliari per deixar-ho tot a punt perquè a mitjan mes de setembre, data en la qual comencen les classes, l'institut estigui a punt per començar el curs.

L'institut d'ensenyament secundari constarà de 28 aules, 20 destinades als quatre cursos d'ESO i les vuit restants a batxillerat superior. El centre té la capacitat de cobrir un total de 840 alumnes, que procediran del municipi de Llucmajor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.