algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Els productes artesans i la música protagonitzen la segona Fira

La gent va respondre una altra setmana i el centre s'omplí de gom a gom

Tot i que era la segona fira prèvia al Dijous Bo, la participació de la gent no va defraudar. A la segona fira tradicionalment sol haver-hi menys públic, però això no va impedir que la fira tornàs a ser un èxit.

Contràriament al que passava en anys anteriors les fires ja no es viuen entre els inquers sinó que s'han obert cap a l'exterior de la ciutat.
En aquesta ocasió les flors i plantes, protagonistes de la primera fira, varen ser substituïdes per peces d'artesania ja que el treball artesà era l'eix central de la mostra. Una vegada més els carrers Major i Comerç varen ser els que registraren una major activitat, juntament amb la plaça del Bestiar on cada diumenge se celebra el petit mercat dels encants.

L'associació de comerciants, com a entitat organitzadora, no volia que la fira es quedàs només amb això i per aquest motiu havia dissenyat un extens programa festiu que s'allargava durant tot el dia.

Els passacarrers, una participada marxa cicloturística i la ja consolidada Gimcana Fotogràfica obriren la jornada.
Els més grans varen tenir també la seva festa amb l'homenatge a la vellesa que es va celebrar a la plaça de Santa Maria la Major i durant el qual es regalaren ensaïmades als majors de 80 anys.

Però com que la música no podia faltar-hi poc després fins a cinc bandes de música de Palma, Inca, Alaró i Lloseta es reuniren per oferir després una gran actuació. Aquest acte finalitzà amb l'agermanament de les bandes Joventut d'Inca i La Soledat de Palma.

La festa i la bauxa es varen estendre durant tot l'horabaixa i fins a altes hores de la nit. Primer hi hagué ball de bot a la plaça d'Espanya. Més tard, la demostració de ball de saló que varen oferir diferents escoles de la comarca va congregar una gentada a la plaça Mallorca.

La jornada es va tancar amb una gran desfilada de Models i Complements dels comerços inquers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.