cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Compren una casa per 25 milions per poder alinear el carrer Cecili Metel

L'Ajuntament de Pollença ha negociat la compra d'una casa per 25 milions de pessetes, per poder-la enderrocar i alinear el carrer Cecili Metel.

Aquesta adquisició permetrà a la Corporació local continuar amb l'execució de la segona fase de rehabilitació d'aquest carrer, i al mateix temps rectificar el traçat de la carretera.

Les obres de reforma de la segona fase de Cecili Metel estan pressupostades en 53 milions de pessetes.
El projecte que es portarà a terme en aquesta travessia consisteix en la continuació de les àmplies voravies a la part alta del carrer i també del carril de bicicletes, seguint amb la mateixa línia que es va executar a la part baixa i també amb la mateixa il·luminació, explicà el regidor Pere Capó. D'altra banda, dins el projecte també s'inclouen les obres de millora de pluvials.

Cal comentar que en dies d'intensa pluja aquest carrer, una de les vies més transitades del poble de Pollença, quedava totalment inundat d'aigua perquè els embornals resultaven insuficients per absorbir el cabdal registrat. Aquesta deficiència va ser arreglada en part per l'Administració local, que va procedir a realitzar obres d'avacuació d'aigües. No obstant això, queda encara per reparar la canonada d'aigües a determinats indrets d'aquesta via.

El període d'execució de les obres, que el ple municipal acordarà aquest dilluns en sessió plenària, està establert en sis mesos.
A tot això, cal afegir que el plantejament de les obres esmentades a la zona de Cecili Metel començarà de forma immediata "segons anuncià Capó" un cop ratificat per ple l'adjudicació del projecte a la constructora d'en Riusech.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.