algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Una primera fira ben florida

Els inquers celebraren la primera de les mostres que precedeixen el Dijous Bo

La pau i la tranquil·litat dels diumenges s'ha acabat pels inquers almenys durant algunes setmanes. Ahir la ciutat va viure la primera de les fires que precedeixen el Dijous Bo amb una vitalitat inusitada. Les parades amb flors, plantes, fruites i verdures, protagonistes principals de la primera mostra, s'instal·laren en un carrer Major totalment renovat després de les obres de tancament al trànsit. Aquesta via es va convertir en la canalitzadora de la gentada que es passejà ahir pel centre i que majoritàriament era de la ciutat. Els comerços s'afegiren també a la festa i obriren les seves portes durant tot el dia. Sens dubte, emperò, si per alguna cosa va destacar aquesta primera fira va ser per la varietat del programa d'actes. En aquest sentit, el Mercat Cobert va ser un dels punts d'atenció ja que s'hi concentraren la tradicional Mostra de Moixos i els renovats concursos floral i el de cactus i bonsais.

L'activitat del matí no va decaure a l'horabaixa, ja que més d'un miler de persones participaren a la trobada comarcal de donants de sang, durant la qual s'aprofità per inaugurar la nova font de la plaça de Santa Maria la Major. No obstant això, s'ha d'esmentar que uns pocavergonyes varen sostreure tres canonades de la font durant la passada matinada.

Després arribà l'hora de contribuir a una bona causa. A la llar del padrí es va fer un gran tast de plats casolans a benefici del nin inquer Bartomeu Perelló, que està afectat de distròfia muscular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.