muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La ciutat rep quatre vegades menys doblers que Manacor per a l'embelliment del centre

El PSM denuncia la diferència de tracte del Govern balear

La ciutat d'Inca rebrà molts menys doblers de la Conselleria de Comerç que Manacor per complementar el projecte d'embelliment del centre comercial. Així ho ha posat de manifest el grup municipal del PSM, que ha volgut denunciar la diferència de tracte del Govern balear respecte a ambdós municipis tot i que estan governats pel PP.

La passada setmana, el conseller Cardona i el batle, Pere Rotger, firmaren la concessió d'una subvenció de 20 milions per a les obres del Carrer Major, quan unes setmanes abans s'havia signat un conveni a Manacor per valor de 90 milions.

El regidor nacionalista Pere Rayó esmentà que no s'explica aquesta diferència de criteri en dues ciutats similars. De tota manera, Rayó va voler evitar qualsevol polèmica amb el municipi de Manacor, i va afegir que «estam contents que arribin aquests doblers per a la ciutat, si bé s'ha d'aclarir que el batle Rotger no ha fet cap cosa extraordinària per aconseguir-los. Tal vegada hauria d'haver pressionat més al Govern per aconseguir una xifra similar a Manacor».

D'altra banda, els nacionalistes exposaren que fan comptes donar suport al projecte que prepara l'equip de govern popular per ampliar el tancament al trànsit i l'embelliment als carrers Músic Salas, Rubí i Estrella.

El PSM, emperò, demana a l'equip de govern que es respectin una sèrie de condicions per donar el seu vot afirmatiu. Així, volen que es faci una consulta popular entre els comerciants i veïnats dels carrers afectats per veure si hi estan d'acord de forma majoritària. D'altra banda, els nacionalistes demanen que aprofitant l'obra també es revisin les infrastructures d'aquestes vies i que les feines es duguin a terme de forma ràpida i poc molesta per als veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.